16.02.2018-Doç.Dr. Kamala Gahramanova “1. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi(USBİK)” ne katıldı

Doç.Dr. Kamala Gahramanova “1. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi(USBİK)” ne katıldı.

31 ocak  – 3 Şubat 2018  tarihleri   arasında Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ve Melikgazi Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen “1. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBİK)” ” ne 24 ülkeden yaklaşık 465 akademisyen katıldı. Kongrede, farklı salonlarda 56 oturum gerçekleştirildi.

Kongrede sosyoloji, psikoloji, din ilimleri, felsefe, tarih ve edebiyat başta olmak üzere bir çok konuda seminerler oldu.

Saglık bilimleri fakültesi Çocuk gelişimi bölüm başkanı Doç.Dr. Kamala Gahramanova oturum başkanlığı ve “Mülteci çocukların adaptasyonu açısından hoşgörünün önemi”konusunda sunum  yaptı.